Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sound'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AUTOLANKA
    • General Automotive
    • News & Updates
    • Feedback & Suggestions
    • DIY (Do-It-Yourself)
    • User Manuals & Service Manuals
    • BLOGS
  • ASK AN EXPERT
    • Mechanical problems
    • Electrical problems
    • General
    • Car Buying Information
  • MOTORING EVENTS
    • Local Events
    • International Events
  • OTHER
    • PC and other Console Games
    • The Lounge
  • SPECIFIC MAKES
    • HONDA SRI LANKA
    • SUBARU
    • MITSUBISHI
    • NISSAN
    • TOYOTA
    • MAZDA
    • BMW
    • MERCEDES BENZ
    • MINI (CLASSIC & NEW)
    • PERODUA
    • PEUGEOT
    • OTHERS
  • OUTDOOR 4X4
    • General
    • Events
    • Trips
  • LEGAL
    • Ask for Advice
    • Share Advice
    • General

Calendars

  • AutoLanka Calendar
  • Southern Motor Sports Club's Events

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


Vehicle Make


Vehicle Model


Engine Type


Mechanical Mods


Cosmetic Mods


Future Plans


General Comments

Found 3 results

  1. Hi, I need to know about Aqua 2014 model. Indicators are working properly but "BEEP" sound not functional i-e No Beep sound. Kindly guide me reason for this problem. thnx
  2. aamarakoon

    Seat belt warning beep

    Does anyone know how to toggle seat belt warning beep in Toyota aqua 2016?. Just bought it unregistered. Seat belt dashboard indicator works but no audible alarm. Tried the internet. Odo button push and hold method doesn't bring the beep on off option.But opens the safety sense menu.
  3. Hi, I'm using Suzuki Every (2016, tiptronic gear, 15000KM done). I get very abnormal sound when the gear is shifting up, actually the sound is bit loud and I can feel the the shift (like dragging). But all the five gears changing without problem, I want to know what causing the problem Is it coming from the tiptonic gear shifting unit? Thanks Abhiram
×