Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cv'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AUTOLANKA
    • General Automotive
    • News & Updates
    • Feedback & Suggestions
    • DIY (Do-It-Yourself)
    • User Manuals & Service Manuals
    • BLOGS
  • ASK AN EXPERT
    • Mechanical problems
    • Electrical problems
    • General
    • Car Buying Information
  • MOTORING EVENTS
    • Local Events
    • International Events
  • OTHER
    • PC and other Console Games
    • The Lounge
  • SPECIFIC MAKES
    • HONDA SRI LANKA
    • SUBARU
    • MITSUBISHI
    • NISSAN
    • TOYOTA
    • MAZDA
    • BMW
    • MERCEDES BENZ
    • MINI (CLASSIC & NEW)
    • PERODUA
    • PEUGEOT
    • OTHERS
  • OUTDOOR 4X4
    • General
    • Events
    • Trips
  • LEGAL
    • Ask for Advice
    • Share Advice
    • General

Calendars

  • AutoLanka Calendar
  • Southern Motor Sports Club's Events

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


Vehicle Make


Vehicle Model


Engine Type


Mechanical Mods


Cosmetic Mods


Future Plans


General Comments

Found 2 results

  1. Dileepa Perera

    Chevrolet Cruze 2004 CV JOINT

    i’m having some issues with CV joints as most others have here who has the same vehicle. and some heavy noise when i going through a bump and stuff. (maybe shocks?) Can you guys suggest me a good place to fix these things up as my knowledge about cars is below avarage Thanks in advance!
  2. Hi all, My Japanese alto gave a slight clicking sound when turning the steering wheel (to the left) and accelerating. This sound was diagnosed as a CV joint failure by my mechanic. Therefore, we replaced the entire left side shaft along with the inner and outer CV joints. Brand new CV joints were not available and had to settle with second hand Japanese parts from Delkanda. However the sound was not sorted out. After another trip to the garage, the right shaft , joints and rack boots were replaced. This also resulted with no improvement of the sound. Now the odd part is that the mechanic is now suspecting a bush of the AT gear box as the cause. He is saying that I have to replace the entire gearbox in the worst-case-scenario. Have you guys experienced this type of an issue? If so, how do you diagnose this?
×