Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'charging'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AUTOLANKA
    • General Automotive
    • News & Updates
    • Feedback & Suggestions
    • DIY (Do-It-Yourself)
    • User Manuals & Service Manuals
    • BLOGS
  • ASK AN EXPERT
    • Mechanical problems
    • Electrical problems
    • General
    • Car Buying Information
  • MOTORING EVENTS
    • Local Events
    • International Events
  • OTHER
    • PC and other Console Games
    • The Lounge
  • SPECIFIC MAKES
    • HONDA SRI LANKA
    • SUBARU
    • MITSUBISHI
    • NISSAN
    • TOYOTA
    • MAZDA
    • BMW
    • MERCEDES BENZ
    • MINI (CLASSIC & NEW)
    • PERODUA
    • PEUGEOT
    • OTHERS
  • OUTDOOR 4X4
    • General
    • Events
    • Trips
  • LEGAL
    • Ask for Advice
    • Share Advice
    • General

Calendars

  • AutoLanka Calendar
  • Southern Motor Sports Club's Events

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


Vehicle Make


Vehicle Model


Engine Type


Mechanical Mods


Cosmetic Mods


Future Plans


General Comments

Found 2 results

  1. □AVANTE□

    Battery problem on cold mornings!

    Our 2008 swift was sitting idle for 3 or 4 days but it did start all right in the afternoon. But next morning, around 4:45am, I try to start it but on the first turn of the starter the battery just went flat. I charged it, and it was in working order for a week..when another morning (5:30am) it struggles to start but somehow started. Later that day in the afternoon when I was using the climate control with the engine off for like 3 minutes, the battery died. Jump started it and got it working again..4 days later I jokingly told my brother that the car won't start the next morning & alas, that's what happened (today morning 4:30am) the battery went flat on the first turn and the dashboard lights were fluctuating, I switched it off immediately. The internet says cold weather plays havoc on an old battery (our battery looks old but not sure how many years old) & that it is time to change the battery..the green indicator is there as well. When attempting to start, you could hear the motor slowly turning over. So hopefully no problems with that. So is it time for a new battery or is something seriously wrong?
  2. What could be the problem if a Toyota vitz push start 2008 model is displaying the following; (a)Hand break alarm even if its released (b)p/s alarm (c)Battery alarm even if the engine is on
×